Astazi6
Aceasta saptamina211
Aceasta luna447
Total60748
Regio UE Romania Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice Beneficiar Fonduri UE
Eroare
  • Could not load feed: http://sisesti-maramures.webnode.ro/rss/%c5%9ftiri.xml

Articole

Comunicat de presa eveniment

Marime font

EVENIMENTULUI TURISTIC DANS LA ȘURĂ ÎN CHIOAR

• ASOCIAȚIA FINTEUȘU anunță începerea celei de-a doua ediții a EVENIMENTULUI TURISTIC DANS LA ȘURĂ ÎN CHIOAR, ce se va desfășura în 29 iunie 2014.

• Această manifestare completează șirul acțiunilor desfășurate în cadrul proiectului Şurdeşti - pasărea măiastră a Ţării Chioarului cod SMIS 26514 finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul de intervenţie 5.3 – Promovarea potentialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică și are ca scop promovarea ca și destinație turistică a localității Șurdești și Țării Chioarului

• Edițiile precedente din anii trecuți, au avut un real succes, numărându-se printre principalele evenimente de acest gen din zonă.

• Și ediția de anul acesta va reuni un număr considerabil de ansambluri folclorice de amatori, și meșteri populari cunoscuții din zonă, alături de care vă invităm să vă prindeți într-o Dans la Șură în Chioar

• Duminecă , 29.iunie 2014, la Șurdești la casa familiei Dipșe Aurel și Voichița din Șurdești nr. 327 va avea loc evenimentul mai sus amintit.

• Vom reveni cu concluzii post-eveniment într-un comunicat de presă ulterior încheierii celei de-a III –a ediții a Dansului la Șură în Chioar și vă așteptăm alături de sătenii din Șurdești care sunt recunoscuți pentru ospitalitatea lor!

Președinte Asociația Finteușu Mic

Pop Paul Petrică

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

Vizualizare